MALATYA / YAZIHAN - Fethiye Ortaokulu

Fethiye Ortaokulu

4227532018
Adres
FETHİYE MAH. KAYISI SK. FETHIYE ILKOKULUVE ORTAOKULU BLOK NO 1 YAZIHAN / MALATYA
Vizyon
Ülke düzeyinde;eğitimde bir adım önce,bir adım önde olmak. Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu bir okul oluşturmak. Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda kurumsallaşmış bir okul kimliğine sahip olmak. Geleceği bu günden yaşayarak, okulumuzdaki kaliteyi yükseltmek için eğitim ve öğretimde örnek ve önder olmak.
Misyon
-2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LGS İLÇE İKİNCİLİĞİ
Ulaşım
Okulumuza Büyükşehir Belediyesine ait MOTAŞ otobüsleri tarafından düzenli seferler yapılmaktadır. Öğretmenler için ayrıca servis bulunmaktadır.
Öğretmen ve Öğrenci servisleri
Fethiye Mahallesi YAZIHAN